Her på siden kan du læse om vores forskellige ydelser hos LøberLab

AlterG

Med vores speciallavet AlterG løbebånd er det muligt at reducere tyngdekraften og dermed belastningen under løb med helt op til 80%.

I genoptræningen af en løbeskade er brugen af en AlterG yderst relevant, da det ofte muliggøre, at løb bliver en del af genoptræningen.

Diagnostisk ultralyd

Vi tilbyder ultralydsscanninger på klinikken, som ofte er et relevant supplement til undersøgelsen for at få et klarere billede af skadens omfang.

En ultralydsscanning gør det muligt at se skader på muskulatur, ledbånd, meniskskiver, sener, knogler og meget mere.

Okklusionstræning

Ved okklusionstræning mindskes blodtilførelsen til og fra de aktive muskler, hvilket gør det muligt at få de samme muskeltilpasninger som ved tung styrketræning, men med mindre belastning. Vi tilbyder både, at du kan træne med udstyret i vores træningsrum eller leje det til brug i eget hjem.

Specialiseret løbeprogram

Ved et forløb hos LøberLab vil du få adgang til et træningsprogram, som er skræddersyet dig og dine behov. I programmet kan du løbende opdatere med dine løbsdata, skrive kommentarer til de enkelte turer, og din træner kan løbende rette det til online.  

Træningsprogram

Få et specialiseret styrketræningsprogram, som er bygget op om dit mål. Træningsprogrammet vil blive rettet til løbende efter behov, hvor din træner vil sikre den optimale progression.

Manuel behandling

Som supplement til din øvrige behandling kan manuel behandling være en god løsning. Vi tilbyder forskellige former for manuel behandling, som kan smertelindre.

Glade løbere

“Forløbet har været over al forventning, og resultaterne har været fantastiske!
Jeg er også rigtig tilfreds med den personlige service, og at der svares hurtigt på mails, hvis du har spørgsmål”
- Andreas

“Stor anbefaling herfra! Kom med en overbelastningsskade efter løb og har fået super god vejledning, motiverende genoptræning og en plan jeg kan følge efter endt forløb”
- Emilie

Bliv ringet op

Vi vil meget gerne have muligheden, for at fortælle mere om vores forløb, og hvordan vi arbejder med vores løbere.
Udfyld formularen og vi vil ringe dig op inden for 24 timer.

14 + 2 =