LØBESTILSANALYSE

OPTIMER DIT LØB OG UNDGÅ SKADER MED EN ANALYSE AF DIN LØBESTIL

Løbestilsanalyse i det fri!

Du har måske tidligere fået foretaget en løbestilsanalyse, men har du nogensinde prøvet det udendørs?

Hos LøberLab udføres vores løbestilsanalyser i det fri, hvor løberen er i sine vante omgivelser. Det giver bedst mening at kigge på løbestil i det terræn, hvor løberen har størstedelen af sin træningsmængde.

Du mødes med en LøberLab-medarbejder foran din lokale LøberLab, som efterfølgende vil filme dit løb.

Hvordan udføres en løbestilsanalyse?

Løbestilsanalysen foregår udendørs. Vi filmer dit løb fra tre vinkler (forfra, bagfra og fra siden) med et GoPro kamera monteret på en cykel. Dit løb vil blive filmet ved forskellige hastigheder, hvor det hurtigste, du vil skulle løbe, er et tempo, som du kan holde i 5km. Du vil cirka skulle løbe 2km i alt, imens vi filmer dig.

Analyse af din løbestil

Efter dit løb er filmet, analyserer vi testen. Vi laver efterfølgende en aftale, hvor vi sammen vil gennemgå din analyse med dig. Her gennemgår vi, hvordan du optimerer din løbestil i et præstationsfremmende og skadesforebyggende perspektiv. Du vil under samtalen modtage konkrete tiltag, som du kan arbejde med for at forbedre din løbestil.

Pris

Løbestilsanalyse

  • NPrisen indebærer at filme dit løb, analyserer det samt gennemgang af analyse.
  • N20% rabat, hvis du allerede er i et forløb
  • NAdgang til dine klip af løbestil efterfølgende
  • NVejledning omkring løbesko på baggrund af analyse

kr899

Bliv ringet op

Vi vil gerne fortælle mere om vores forløb, og hvordan vi arbejder med vores løbere. Udfyld formularen, og vi vil ringe dig op inden for 24 timer.

14 + 12 =